Introgasque

Igår var det introgasque på Medicinska föreningen. Introgasquen är en sittning med eftersläpp, och den arrangeras varje termin av klassen som går termin 2 – alltså min klass denna gång! Introgasquens sittning, själva middagen, är ett tillfälle att välkomna termin 1 till läkarprogrammet, så på den går framför allt dom som går i den klassen och deras faddrar. På eftersläppet får vem som helst gå, och det brukar vara ganska mycket folk. All vinst från Introgasquen går sen till arrangerande klass insamling till den så kallade prelklin-festen – när man firar att man är klar med de prekliniska terminerna.

Klassen har hjälpts åt hela terminen för att få ihop en lyckad fest. Vi har fått engagera oss i vad vi velat, så jag har till exempel varit med i PR-gruppen. Vi har fixat affischeringen, biljettförsäljning och tävlingar för att peppa folk att komma. Andra har varit engagerade i till exempel pyntgruppen, matgruppen och så har vi inte minst haft en styrelse som bossat över det hela och sett till att allt flutit på enligt planerna. Temat vi hade var Himmel & Helvete, och sittningen och allt pynt anpassades såklart till det. Så på MFs övervåning byggdes en himmel upp, och nere i källaren hittade man helvetet.

Igår när det var dags att riva av det hela satt jag först en stund i entrén och tog emot folk som skulle på eftersläppet, den stora festen efter middagen. Senare på kvällen stod jag i baren med massa kompisar – det var superkul! Då fick man vara med på själva festen på ett litet hörn, och det var lite mer socialt än att sitta i entrén. Folk verkade ha kul och vara nöjda och det kändes såklart bra när så många lagt ner tid på att det skulle bli lyckat!

14970969_10154101077182799_62584339_o
Dansgolvet och Himmelsbaren där jag jobbade

 

14971067_10154101077107799_907411020_o
Dansgolvet

Nu ska jag återhämta mig lite och ladda om inför veckan. Kom ihåg att kommentera om ni undrar något!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s